Vespa Motorcykelförsäkring

VespaVespa kom från Italien och var världens första globalt framgångsrika skoter. Sedan tillverkningen sin första skoter prototyp i 1945, har Vespa flyttat alltid med tiden samtidigt som de behåller det väsentliga i sin karaktär, och återstående trogen sig själv.

Efter andra världskriget, designad Vespa en enkel, robust och prisvärd bil. Lätt att köra både män och kvinnor, som kan transportera en passagerare, och inte få sin förarens kläder smutsiga.

Även om namnet Vespa är inte lika känd för er, bilden av det förmodligen kommer att bli. En ikonisk symbol med sina pressade målat stål unibody som omsluter motorn, perfekt för att dölja smuts eller fett, en platt brädan, ger fotskydd, och en framstående främre kåpa som ger vindskydd.

Letar efter Vespa, vad gör allt eller modell du har, se till att du har rätt skoter försäkring är mycket viktigt. Här på motorcykelförsäkring.nu förstår vi hur viktigt med rätt försäkring är. Vi jämför olika försäkringsbolag för att ge dig några av de mest konkurrenskraftiga offerter på marknaden idag. Ta en titt på vad vi kan erbjuda dig och jämföra vespa försäkring idag.